Himaalaja sool on kõige tervislikum ja puhtaim maakeral saadav sool, teemandiga sarnase struktuuriga.
Seda kogutakse käsitsi Himaalaja jalamilt.
Sisaldab naatriumkloriidi, muu hulgas joodi, magneesiumi, tsinki, rauda, kaaliumi ja kaltsiumi.
Himaalaja sool Pakistanist on kõrgeima kvaliteediga roosakas-punane sool, mis on vähemalt 250 miljonit aastat vana. Sisaldab inimese organismile vajalikke mineraale nagu kaltsium, kaalium, magneesium, jood, tsink, raud jt. Himaalaja sool mõjub puhastavalt, tasakaalustavalt ja jääkaineid väljutavalt ning on seetõttu abiks puhastuskuuride ja dieedi korral.
Kasutamine: Himaalaja sool sobib hästi toidu valmistamiseks, maitsestamiseks, lisandina joogivees pH taseme tasakaalustamiseks organismis ja muudeks soola protseduurideks.
Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) soovitab, et soola päevane annus täiskasvanule ei tohiks ületada 5 g (teelusikatäis) kõigist allikatest (sh toidus sisalduv sool).
Koostisosad: Himaalaja jäme sool, rikastav aine: kaaliumjodaat. Kaaliumjodaadi sisaldus on 3,9 ± 1,3 mg / 100 g soola kohta.
Toiteväärtus 100 g toote kohta
Energia väärtus 0kJ / 0kcal
Rasv 0g, sealhulgas:
küllastunud rasvhapped 0g
Süsivesikud 0g, sealhulgas:
- suhkur 0g
valk 0g
sool 98,7 g
mineraalid: jood
Hoida kuivas kohas, tihedalt suletud originaalpakendis.
Päritolumaa: Pakistan